Nya Kunder

Välkommen som nya kunder! 🤠

Robert Svensson med bolagen Jourlås Sverige AB och Låsgiganten AB.

De senaste tillskotten till vår kundlista är Jourlås Sverige AB och Låsgiganten AB. Vårt uppdrag? Ta dem in i framtiden! Vi snackar om att göra dem helt digitala och redo för AI-action genom att inkorporera Fortnox och kasta in lite organisationsutveckling i mixen. Det handlar om att skippa pappershögen och kasta oss in i den digitala eran, där allt händer i ett klick. Genom dessa steg strävar vi efter att inte bara hänga med i, utan ligga före den teknologiska kurvan, och se till att våra nya kunder är redo för den digitala affärsvärlden.

Direkt på spelplanen har vi även startat Låsgiganten Holding AB, designat för att agera som styrande kraft över Jourlås Sverige AB och Låsgiganten AB. Det handlar om att bygga upp en klockren bolagsstruktur som sätter oss i rätt position för framtida tillväxt och flexibilitet. Så, inte bara digital transformation och AI-anpassning, utan också en smart strategisk grund att stå på när vi tar dessa bolag in i nästa fas av affärsutveckling.

Jourlås Sverige AB:

Jourlås Sverige AB är ett företag inom lås- och säkerhetsbranschen i Sverige. De kan erbjuda olika tjänster och produkter relaterade till låsning och säkerhet.

www.jourlas.se

Låsgiganten AB

Låsgiganten AB är ett svenskt företag specialiserat på lås och säkerhetsprodukter. De erbjuder ett brett utbud av lås, nycklar, säkerhetssystem och andra produkter för att säkra olika typer av fastigheter. Med fokus på hög kvalitet och säkerhet har Låsgiganten etablerat sig som en pålitlig leverantör inom låsbranschen.

www.lasgiganten.se

Föregående
Föregående

Svenska bolag halkar efter i AI